A dús ajkak már évszázadok óta tekinthetőek a nőiesség szimbólumának, így nem csoda, ha a feltöltött száj mára már normalizálódott, valamint maga az ajakfeltöltés az egyik legkeresettebb esztétikai beavatkozás.

A XX. század legelején elkezdtek kísérletezni olyan módszerekkel, melyekkel segítséget szerettek volna nyújtani azon rétegeknek, akik dúsabb ajkakkal akartak rendelkezni. Sajnos, ezen kísérletek nem számítottak hatásos és egészséges beavatkozásoknak. Próbálkoztak parafin injekciók fecskendezésével, ami számos káros mellékhatással járt. Kis idő elteltével a 60-as években megjelent a szilikon, ami ezen a területen nagy áttörést hozott.  Sokáig kizárólag ezzel a módszerrel lehetett tartós ajakfeltöltést megoldani.

Legnépszerűbb ajakfeltöltés napjainkban – szájfeltöltés hyaluronsavval

Az ajakfeltöltés szinte már mindennapos beavatkozásnak számít. A feltöltött száj minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, ami nem is annyira meglepő, hiszen az arcunk hangsúlyos részéről van szó. Napjainkban a legelterjedtebb a tűvel történő hyaluronsavas ajakfeltöltés. Nevezhető természetes módszernek is, hiszen ez az anyag megtalálható természetes formában is a szervezetünkben. Több jótékony hatással is rendelkezik. Segít a ráncok és kisebb barázdák eltüntetésében, valamint az ajkak aszimmetriájának korrigálásában is. Körülbelül 20 percet vesz igénybe ez a fajta beavatkozás. A kezelés után már a dús ajkak tekintenek ránk vissza a tükörből.

PermaLip ajakfeltöltés

Napjainkban is népszerűek maradtak a szilikon implantátum-alapú beavatkozások is, csak továbbfejlesztett kiadásban. Az implantátum mérete állítható, ezzel teljesen egyedi, szájra szabható. A PermaLip puha, tömör és elasztikus szilikon. Sajnos a szövődmények kialakulása azonban itt is gyakoribb, mint a régebbi szilikonos módszereknél is. Ami még fontos tudnivaló, hogy igény szerint bármikor eltávolítható az ajakból. Természetesen csakis szakember végezheti erre szakosodott rendelőben.

Kylie Jenner challenge

Manapság sok érdekes dolgot láthatunk, olvashatunk a social media felületeken. Kérdés, hogy kit éppen mi hoz lázba.

Ha hírességről, ajaktöltésről beszélünk, akkor biztosan sokak számára beugorhat a Kardashian család néhány tagja, közülük is a fiatal Kylie Jenner. 

Mint egy lavina, úgy indult el a Kylie Jenne challenge, ahol a résztvevőknek annyi a dolguk, hogy 5 percig szájukra szorítanak egy kisebb poharat és a vákuumnak köszönhetően elérik, hogy a szájuk hatalmasra dagadjon.

Kérjük ezt senki ne próbálja ki! Más fajta módszerekkel is tudunk otthoni ajakdúsítást végezni, ami nem jár veszéllyel. Ne csináljunk divatot ajakdúsítás házilag címmel! Biztosra vehető, hogy nem ez a módszer a legjobb ajakfeltöltés!

Olvasson tovább
telt ajkak témában

TOVÁBB

Ajakdúsítás otthon

A You Want My Lips szérum önmagában is bámulatos eredménnyel alkalmazható ugyanis azonnali volument és hatékony ápolást biztosít. A gyönyörű fénylés mellett fokozza az ajkak természetes színét és hangsúlyossá teszi azokat. Kiemeli az ajakkontúrt így a dús ajkak adhatják meg arcunk nőies karakterét.

Számos olyan külsőleg használható termék van már forgalomban, amivel tehetsz azért, hogy még ellenállhatatlanabb külsőd legyen.

Rendkívül szexi tud lenni egy csábító ajak még úgy is, ha közben megtartjuk a természetességünket.

Ha nem szeretnénk mindjárt tartósan tölteni az ajkainkat, akkor a legjobb alternatíva az ajakfeltöltésre valamilyen ajakszérum használata, amelynek segítségével nagyobb ajkakat varázsolhatunk.

Ha az ajaktöltés mellett döntöttünk, akkor a You Want My Lips ajakszérum segítségével még jobban felturbózhatjuk a beavatkozás hatását. A telt ajkak mellé így plusz csillogást és még intenzívebb, vadabb színt varázsolhatunk az ajkainkra.

Kiemelt ajánlataink 

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a megrendelt termékek személyes átvételét irodánkban tudják megtenni a következő címen: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5., 5. emelet, 19-es kapucsengő! Lehetőségük van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Irodánk minden munkanapon nyitva tart reggel 8 óra és délután 4 óra között! Kérnénk Önöket, hogy egyeztessenek velünk időpontot a következő telefonszámokon +36 30 179 4417; +36 30 274 7127 vagy e-mailben: info@dermatopik.hu.

Várjuk Önöket szeretettel, ha termékeinkről személyesen szeretnének informálódni!