A szép ajkak mindig is a csábítás és az érzékiség szimbólumai voltak, azonban annak mérete, vastagsága már adottság kérdése. Az ajkaink vastagságát, formáját és színét genetikai tényezők határozzák meg. Ajkaink idővel vesztenek rugalmasságukból és a kor előrehaladtával, apró mimikai ráncok jelennek meg körülötte. Az esztétikai beavatkozások előtt rúzzsal és ajakkontúrral tehettük dúsabbá ajkainkat, manapság azonban számos lehetőség áll előttünk. Számos esztétikai beavatkozás közül választhatunk, de akár beavatkozás nélkül is dúsabbá tehetjük ajkainkat! Az ajakfeltöltés egyre népszerűbb a hölgyek körében, ezért nézzük is meg, hogy mik a lehetőségeink!

Az injektálható ajakfeltöltési technikák gyors és látványos változást mutatnak, amely hyalauronsavval vagy saját testzsírral történhet. Ezek mellett még ajakimplantátumot is alkalmazhatnak a szakemberek. A páciensek részletes tájékoztatásért fordulhatnak a beavatkozást végző orvoshoz, aki a beavatkozás áráról, hosszáról, típusáról, előnyeiről és hátrányairól is köteles információkkal szolgálni.

Olvasson tovább
telt ajkak témában

TOVÁBB

Az ajakfeltöltés módszerei

A tartós ajakfeltöltés módszereiről érdemes szakemberrel konzultálni, aki részletesen el tudja magyarázni, hogy milyen folyamatai vannak az adott esztétikai beavatkozásnak. Talán a legelterjedtebb a hyaluronsavas ajakfeltöltés. A hyalauronsavas ajakfeltöltés esetében egy hosszú felszívódási idejű hyalauronsavat használnak. Az ajakfeltöltésre emellett zsír injekciókat és ajakimplantátumokat is használnak.

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Egyre elterjedtebb az ajkak dúsítása, az ajkak formálása hyaluronsavval. A hyaluronsav egy a testben természetesen előforduló anyag, amely nagy mennyiségű vizet tud megkötni, így feszesíti, hidratálja a bőrünket. Ennek a típusú töltésnek számos előnye van, ami miatt sokan ezt választják: a töltést követően az ajkak azonnal teltebbnek látszanak, az anyag bevitele szabályozható, a töltés ütemezhető, amíg a kívánt hatást el nem érik, az eredmény tartós, de nem állandó, mivel a hyaluronsav idővel felszívódik, az allergiás reakciók előfordulása elenyésző. Számos elrettentő példa kering az interneten az elrontott vagy a túlzó ajaktöltésekről, azonban napjainkban egyre inkább a természetes ajkak váltak a figyelem középpontjába.

Ajakfeltöltés saját zsírral

A saját testzsírral történő ajakfeltöltés egy hosszadalmasabb folyamat, mivel az ajakfeltöltést megelőzi egy műtői körülmények között történő zsírleszívás. A töltéshez használt testzsírt a külső comb és a hasi területről veszik le egy speciális kanül segítségével. Utána a páciens saját zsírszövetét injekciózzák be, amely volument ad és regenerálja a szöveteket. Ebben az esetben mellékhatásra nem kell számítani.

Ajakfeltöltés tű nélkül

A You want my lips ajakszérum kiváló megoldás az ajaktöltés eredményének kiemelésére, de önmagában is bámulatos eredménnyel alkalmazható. Mire számíthatsz, ha elkezded használni az ajakszérumot?

 • Azonnali volumen
 • Hatékony ápolás
 • Fokozza az ajak természetes színét, hangsúlyossá teszi azt
 • Fényes megjelenés
 • Ajakfiatalító hatás
 • Ajaktöltés kiemelésére
 • Ajakkontúr hangsúlyossá tételére

Ajakfeltöltés után

Volumen, lágyság, hidratáltság és mindeközben komfortos viselet, azaz ehetsz, ihatsz, csókolhatsz vele!

 • Intenzíven hidratál
 • Puha, lágy tapintást ad ajkaidnak
 • Fiatalító hatású (az ajkakon és az ajak körüli bőrön is)
 • Ajakfeltöltés után elnyújtja a töltés hatását
 • Láthatatlan (nem fénylik) és kényelmes
 • Védi az ajkakat a napfénytől és a hidegtől is

A You want may lips Touch ajakszérum ajakfeltöltés után képes elnyújtani az ajaktöltés hatását, extra tartósságot biztosítva. 30 napos használat után csökkenti az ajkakon lévő-, és az ajkak körüli bőr ráncait.

Ideális választás kortól függetlenül minden nőnek, valamint minden vagány férfinak! Miket tapasztalhatsz, ha elkezded használni az ajakszérumot az ajakfeltöltés után?

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a megrendelt termékek személyes átvételét irodánkban tudják megtenni a következő címen: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5., 5. emelet, 19-es kapucsengő! Lehetőségük van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Irodánk minden munkanapon nyitva tart reggel 8 óra és délután 4 óra között! Kérnénk Önöket, hogy egyeztessenek velünk időpontot a következő telefonszámokon +36 30 179 4417; +36 30 274 7127 vagy e-mailben: info@dermatopik.hu.

Várjuk Önöket szeretettel, ha termékeinkről személyesen szeretnének informálódni!