Bőrünk ápolása hozzá tartozik a mindennapjainkhoz. Az intim területek ápolása különleges odafigyelést igényel. Manapság, ha az intim ápolásról esik szó, egyre több vélemény születik az intim területek óvatos kezelésével kapcsolatban. Számos intim mosakodó gélt, habot, nedves törlőkendőt vagy intim zuhanyt lehet beszerezni, amelyek a nem megfelelő használat esetén károsak lehetnek az intim terület törékeny flórájára. A túlzott higiéniás szokások felboríthatják az intim flórát, ezért mértékkel és a legnagyobb odafigyeléssel szükséges használni az intim tisztálkodó szereket.

Intim ápolás

Lépjen velünk kapcsolatba!

TOVÁBB

Milyen tényezők játszanak szerepet a megfelelő intim ápolás elsajátításához?

Intim ápolás

Fontos tisztában lenni az intim területek flórájával. A nők hüvelyében tejsavbaktériumok élnek, amelyek az általuk termelt tejsavnak köszönhetően segítik a kórokozók elleni védelmet, illetve savasabbá teszik a hüvelyt és a környezetét. Ezek a baktériumok védik a hüvelyt és segítenek fenntartani egy öntisztulási folyamatot, amely a megfelelő működés során nem igényel külső beavatkozást. Fontos, hogy akkor használjunk intim tisztálkodó termékeket, ha valamilyen gyulladást tapasztalunk vagy irritáció érte az intim területeket.

Milyen ápolást igényel az intim terület, valamely kozmetikai beavatkozás esetén?

Számos kozmetikai beavatkozás érinti az intim területek érzékeny bőrét, melyek például a lézeres és rádiófrekvenciás intim feszesítés, az epilálás vagy az intim hialuronsavas biorevitalizációs kezelés. A legalapvetőbb kezelés talán az epilálás, amely sok nő esetében a mindennapok része, szintén hozzá tartozik az intim területek ápolásához. Természetesen egyéni választás kérdése az intim területek szőrtelenítése, de egyre több hölgy dönt amellett, hogy valamilyen módszerrel megszabaduljon a szőrszálaktól. Ez a folyamat irritálhatja a bőrt, akár a felhám sérülésével is járhat.

Intim ápolás

A bőr selymessé tételéhez érdemes valamilyen ápoló terméket használni, amely nem bontja meg az intim területek egyensúlyát. Az Ellegyn Intim Maszk segíti a kezelések utáni regenerálódást és nyugtatólag hat az irritált bőrre.

Hogyan használható az Ellegyn Intim Maszk az intim ápolás területén?

Az Ellegyn Intim Maszk tökéletes választás lehet például a lézeres és rádiófrekvenciás intim feszesítés, az epilálás vagy az intim hialuronsavas biorevitalizációs kezelés esetén. Fiatalítja az intim területet, megakadályozza az intim szárazságot, pigmentálódást és intim szagot. Az Ellegyn Intim Maszk nyugtatja és regenerálja a bőrt, miközben védi az intim flórát a kórokozóktól.

Intim ápolás

Ellegyn Intim Maszk

5 490 Ft

Az Ellegyn Intim Maszk használata egyszerű:

Tisztítsa meg az intim területet.

Távolítsa el az Ellegyn Bio-Cellular Maszk csomagolásának két külső védőrétegét, hogy felfedje benne a rugalmas és áttetsző intim maszkot.

Következő lépésben helyezze a Bio-Cellular intim maszkot az intim területre.

Óvatosan simítsa el, hogy jól tapadjon. 30-45 perc elteltével távolítsa el a maszkot a szérum lemosása nélkül, és várja meg, amíg a bőr hatékonyan felszívja.

Alkalmazza az Ellegyn Bio-Cellular intim maszkot hetente egyszer vagy kétszer, vagy orvosa, nőgyógyásza utasításai szerint. Kizárólag külső használatra.

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a megrendelt termékek személyes átvételét irodánkban tudják megtenni a következő címen: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5., 5. emelet, 19-es kapucsengő! Lehetőségük van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Irodánk minden munkanapon nyitva tart reggel 8 óra és délután 4 óra között! Kérnénk Önöket, hogy egyeztessenek velünk időpontot a következő telefonszámokon +36 30 179 4417; +36 30 274 7127 vagy e-mailben: info@dermatopik.hu.

Várjuk Önöket szeretettel, ha termékeinkről személyesen szeretnének informálódni!

Dermatopik

Lépjen velünk kapcsolatba!

Viki - ügyfélkapcsolati munkatárs