Manapság számtalan egyszerű és praktikus módszer létezik a szőrszálak eltüntetésére, amelyek különbözhetnek tartósságukban és abban is, hogy fájdalommal járnak-e. Sokan választják a kényelmes, otthon is elvégezhető módszereket. Ilyen például a borotvával, gyantával, szőrtelenítő krémekkel vagy epilátorral végzett szőrtelenítés, de vannak, akik inkább kozmetikusra bízzák ezt a feladatot. Egyre gyakoribb a végleges szőrtelenítés, amely évekig biztosítja a szőrmentes, gondtalan életet. A végleges szőrtelenítés nagyon praktikus, hiszen, ha végeztünk az egymást követő kezelésekkel, akkor többet nem kell harcolnunk az újra és újra megjelenő szőrszálakkal. Az eljárás tartós, gyors, nem jár fájdalommal és bármely testrészen elvégezhető. Kérdés, hogy mely területeken szeretnénk ilyenfajta kezelést kérni a szakemberünktől, akihez fordultunk? Végtagok, hónalj vagy akár intim lézeres szőrtelenítés mellett is dönthetünk.

Intim lézeres szőrtelenítés

Az intim terület lézeres szőrtelenítése több kategóriába sorolható, lehet ugyanis a bikini vonalat, bikini vonalat és a szeméremdomb egy részét, és a teljes intim területet is érintő eljárást kérni, egyéni ízlésnek és vérmérsékletnek megfelelően.

A manapság divatos és modern dióda lézerek nagy előnye, hogy szinte semmilyen fájdalmat nem okoznak, viszont a kezelt terület érzékenységétől függően néhány napig tartó bőr-irritáció léphet fel. Ez az irritáció egy teljesen normális jelenség a kezelés után, hiszen a szőrtüszők „megégetése” történik. (A tüszők elnyelik a lézer sugarakat, így azok „megégnek”, a környező bőr azonban nem sérül, sőt, különösebb meleg érzet sem jelentkezik a kezelés közben.)

A test többi területén végzett lézeres szőrtelenítés után a bőrt jellemzően nyugtató krémmel kezelik. De mi a helyzet az intim régió utáni bőrápolással?

Intim maszk

Intim ápolás

Ellegyn Intim Maszk

5 490 Ft

Kellemes megoldás lehet az utólagos intim bőrápolásra a hialuronsavas intim maszk használata.

Az Ellegyn Intim Maszk pontosan ilyenfajta intim lézeres szőrtelenítés után is hatékonyan alkalmazható. Hatóanyagainak köszönhetően megnyugtatja az intim terület érzékeny bőrét. Mérsékeli a gyulladások kialakulásának esélyét és fertőtleníti a kezelt területet. Az intim maszk hidratál és megakadályozza az intim szárazságot. Ez az intim ápoló termék tartalmaz melaleuca alternifolia – ausztrál teafát, amely erős fertőtlenítő és baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik. Ez fontos egy ilyen beavatkozás után,  mivel akár bőr- és szőrtüszőgyulladás is kialakulhat a kezelt területen.

Intim higiénia

Természetesen az intim terület higiéniájáról – ahogyan a mindennapokban is – szőrtelenítés után is gondoskodni kell. Egyre többet halljuk, hogy a hüvelyflórát nem szabad felborítani a túl gyakori intim zuhanyok, mosakodók használatával, alkalmankénti használatuk azonban előnyös lehet. Szőrtelenítő kezelések után kifejezetten ajánlott az intim maszkok használata, melyek a hüvelyflóra egyensúlyára nincsenek hatással.

Olvasson tovább

Intim ápolás témakörben

 

TOVÁBB!

Az Ellegyn Intim Maszk nem csak a kezelt bőrt segít megnyugtatni, hidratálja is a szeméremtest bőrét, fertőtlenítő hatással bír, és segít az egészséges flóra megőrzésében. Használata nagyon egyszerű, mivel a csomagolás eltüntetése után már használható is a gyengéd fátyol maszk. Óvatosan simítsa el, hogy jól tapadjon, majd 30-45 perc elteltével távolítsa el a maszkot a szérum lemosása nélkül, és várja meg, amíg a bőr hatékonyan felszívja.

Kiemelt termékeink

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a megrendelt termékek személyes átvételét irodánkban tudják megtenni a következő címen: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5., 5. emelet, 19-es kapucsengő! Lehetőségük van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Irodánk minden munkanapon nyitva tart reggel 8 óra és délután 4 óra között! Kérnénk Önöket, hogy egyeztessenek velünk időpontot a következő telefonszámokon +36 30 179 4417; +36 30 274 7127 vagy e-mailben: info@dermatopik.hu.

Várjuk Önöket szeretettel, ha termékeinkről személyesen szeretnének informálódni!